Dagens speltips | HV71 mot Leksand | SHL
Speltips

HV71 mot Leksand

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
HV71 - Leksand
Tips:
2
Odds:
5.90
Spelstopp:
27 January 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

HV71 tar sig an Leksand på hemmaplan och Nordicbet har ett erbjudande där vi kan spela 100 kronor på matchen helt riskfritt. Med tanke på att vi får tillbaka insatsen vi förlust väljer jag att lira Leksand till 5.90.

Hämta en bonus värd 100 kronor hos Nordicbet här!

Anledningen till att Nordicbet har det erbjudandet är att HV71 ska hissa upp David Petraseks tröja i Kinnarps Arena. Petrasek har gjort 887 matcher i SHL varav dryga 650 i HV-tröjan. Han har  vunnit tre SM-guld med HV71 och är en av de mest folkkära spelarna som dragit på sig HV-tröjan. Det här är något som Nordicbet har snappat upp och firar högtiden med att ge alla spelare möjligheten att spela riskfritt på matchen.

Såhär fungerar det:

  1. Besök nordicbet.com och anmäl dig till kampanjen
  2. Lägg ditt spel på HV71 – Malmö (Glöm inte att klicka i rutan för riskfritt spel)
  3. Förlorar du får du tillbaka insatsen helt utan omsättningskrav.

Hur går det i matchen?

HV71 gör visserligen en bra säsong men jag tycker att oddsen ligger lite skevt här. När vi får chansen att spela riskfritt underlättar det beslutet, men jag tycker värdet ligger på Leksand här. De slog Linköping övertygande för en knapp vecka sedan och till kvällens match gör Mattias Ritola comeback. Det finns statistik som säger att Leksand antagligen kommer få lite bättre flyt med målskyttet och det är fullt möjligt att Ritola blir en bidragande orsak till att Leksand får bättre utdelning.

Oddset vi får av Nordicbet betyder att Leksand behöver dryga 17 % vinstchans för att det ska vara ett bra spel. Personligen tror jag att deras riktiga chans ligger runt 25 % och lägger gladeligen en hundring helt riskfritt.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.