Dagens speltips | HV71 mot Leksands IF | SHL 2014/15
Speltips

HV71 mot Leksand

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Leksand
Tips:
X2
Odds:
2.34
Spelstopp:
29 January 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Leksand ser ut att gå mot sitt andra raka Play-In i SHL. Imponerande med tanke på deras organisation och spelartrupp. I kväll åker de till Småland för att ta sig an HV71 och jag tror de har en bra chans till att få med sig poäng från kvällens match.

Betsson.com betalar 2.34 på oavgjort eller bortavinst och med tanke på hur HV71 har spelat senaste veckan så vill jag nog testa det spelet här*.

HV71 har haft stora problem med målskyttet den senaste tiden. De har spelat 0 – 0 mot Modo och 1 – 1 mot Brynäs. Bedrövliga resultat för ett lag som vill vara med och slåss med Skellefteå om guldet. Den stora anledningen till det här är att de saknar Eric Christensen. Christensen är ligans bästa offensiva spelare och utom honom så har de dragit ner tempot i powerplay och de kommer inte in i offensiv zon på samma sätt som när han är med. Nu saknas dessutom Christoffer Törngren, som är en viktig del av fjärdekedjan i HV71 och ytterligare en spelare som kan skapa offensiv när han är inne.

Leksand har två raka segrar och kommer till matchen fyllda av självförtroende. Lagen har mötts tre gånger tidigare och två av de matcherna har varit oavgjorda efter 60 minuter. Jag tror det är stor chans att vi får se ytterigare en övertidsmatch här men slänger in en liten skrällgardering.

*Jag avvaktar lite med att lämna in spelet och kollar huruvida Eric Christensen är med eller inte.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.