Speltips | HV71 mot Frölunda | SHL 18e september
Speltips

HV71 mot Frölunda

Hockey
Spelmarknad:
Hv71 - Frölunda
Tips:
2 ML
Odds:
1.92
Spelstopp:
18 September 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Frölunda är i Jönköping för vad som har alla ingredienser för att bli en riktig toppmatch. Det är två lag med väldigt bra fart under rören i sitt anfallsspel. Det är dessutom lite derbykaraktär över matchen och det bör bli en lapp på biljettluckan i Kinnarps Arena i och med Teemu Laines återkomst till HV71.

Oddsen ligger relativt jämt, men jag tror ändå att det bästa värdet ligger i Frölunda. Vi får 1.92 på att de vinner efter antingen full tid, övertid eller straffar. Vill du ta rygg kan du lämna in spelet hos Unibet.

HV71 stod för en imponerande vändning senast mot Linköping. De vände 1 – 4 till vinst 6 – 4 efter att ha dragit full nytta av Linköpings odisciplinerade spel. De visade upp bra fart i anfallsspelet och deras powerplay är bra. Det är dock inte anfallsspelet som HV71 behöver oroa sig för. Försvarsspelet lämnar fortfarande en hel del att önska och om inte Andreas Johansson får ordning på det kan det bli en lång vinter i Jönköping. Framåt ser laget dock riktigt bra ut. Mattias Tedenby visade vilken klasspelare han kan vara senast, Calle Ridderwall verkar bli ett bra nyförvärv, Teemu Laine kommer göra succé (se klipp) och bland ungtupparna märks framförallt Christoffer Törngren. Det ser onekligen ut som att det kommer göras en hel del mål i Kinnarps Arena.

Frölunda har inlett säsongen oerhört bra. De har spelat bra i Champions Hockey League och tagit fem poäng på sina två första matcher i ligaspelet. Frölunda ser ut som ett komplett lag med en väldigt stark centrallinje. Om någon av deras målvakter tar ett steg till har de definitivt allt som krävs för att plocka hem Le Mat-Pokalen i vår. Det finns två frågetecken i Frölundas försvar och både Christian Bäckman och Christoffer Persson är tveksamma. Utöver det är det inga nya skador och de kommer ge HV71 en bra match.

Jag tror att Frölunda har en klar fördel sett till backuppsättningarna vilket bör fälla avgörandet idag. De har bättre och mer rörliga backar än vad HV71 har och de bör kunna kontrollera pucken och dra till sig en hel del utvisningar. Det här blir avgörande och förhoppningsvis en väckarklocka för Andreas Johansson som behöver ge sig ut på jakt efter en ny back.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.