Speltips | HV71 mot Färjestad | SHL 2014/15
Speltips

HV71 mot Färjestad

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Färjestad
Tips:
2
Odds:
3.45
Spelstopp:
18 November 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är dags för ett klassiskt rivalmöte mellan förra decenniets två stora giganter inom svensk hockey. Tillsammans vann de sex SM-guld mellan 2002 och 2010.

Färjestad var i final så sent som förra säsongen men det går desto tyngre i år. De ockuperar tiondeplatsen och har bara tagit 24 poäng på sina 20 matcher. De har bara gjort 43 mål samtidigt som de släppt in 56 mål och spelet har sett allt annat än bra ut. De startade även förra säsongen trögt, men nu är vi nästan halvvägs genom ligaspelet så något måste hända i Karlstad om det här inte ska bli en totalflopp.

HV71 däremot har haft marginalerna på sin sida den här säsongen. De har spelat bra i numerärt underläge och framåt har målen trillat in på löpande band. Den senaste tiden så känns det dock som att det är något som har saknats. De har inte haft den riktiga skärpan och jag tror att det här är ett bra läge för Färjestad. Oddsen är alldeles för tungt viktade åt HV71 för att hemmasegern ska vara intressant spelmässsigt.

Färjestad verkar dock ha någonting på gång och de har tagit poäng i fem raka matcher och jag tror att de kommer att ge HV71 en tuff match här. Senast lagen möttes så spenderade FBK stor del i anfallsszon utan att komma in riktigt bra på mål. Den skärpan som HV71 hade då verka r saknas och jag tror FBK tar det här.

3.45 på att värmlänningarna vinner det här är helt klart spelvärt.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.