Dagens speltips | HV71 mot Färjestad | SHL Kvartsfinaler
Speltips

HV71 mot Färjestad

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
HV71 - Färjestad
Tips:
2
Odds:
4.55
Spelstopp:
22 March 19:00
Spela här!
Ingen bonus i dagsläget

Kvartsfinalserien mellan HV71 och Färjestad fortsätter i kväll. Smålänningarna har 2 – 0 i matcher och frågan är om det inte börjar trilla in lite väl mycket pengar på dem. Betser betalar 4.55 på Färjestad och det borde finnas lite värde i det spelet.

Betser är ett relativt nytt spelbolag. Öppnar du ett konto via tippat.se får du en bonus värd €100 när du gör din första insättning.

Vi är väl medvetna om att vi skrev att HV71 antagligen kommer att städa av FBK i fyra raka matcher. Vi tror fortfarande att det finns goda möjligheter till det, men nu börjar oddsen bli lite väl skeva. Och vi får inte glömma att betting inte handlar om att alltid spela på de som har störst vinstchans. Betting handlar om att spela på de vars odds är bäst sett till den faktiska sannolikheten.

Betser betalar som sagt 4.55 gånger insatsen. Det betyder att FBK behöver drygt 22 % vinstchans fr att vi ska kunna spela dem profitabelt. 22 % är väldigt lågt i SHL och jag skulle säga att värmlänningarna åtminstone vinner var fjärde match i Kinnarps Arena.

Det troliga är att HV71 vinner men när oddsen ligger på det här viset måste vi testa värmlänningarna.

Spela här!
Ingen bonus i dagsläget
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.