Speltips | HV71 mot Brynäs | Kinnarps Arena | SHL
Speltips

HV71 mot Brynäs

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Brynäs
Tips:
Under 4.5 mål
Odds:
2.10
Spelstopp:
11 October 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Det är fest i Kinnarps Arena när HV71 firar tjuogårsjubileet av deras första SM-guld. Precis som i finalserien 94/95 så står Brynäs för motståndet och precis som finalen tror jag att HV71 står som segrare. Tyvärr ligger oddsen lite för lågt för att det ska finnas något värde i att spela på hemmavinsten.

Vad det däremot borde finnas lite värde i är under 4.5 mål. Brynäs har som bäst gjort ett mål på bortaplan den här säsongen och jag tror inte att den statistiken förbättras mot HV71. Bortsett från två backmissar som tyvärr ledde till mål tycker jag HV71 spelade ett bra försvar senast mot Leksand. Erik Ersberg såg bra ut i kassen och de unga backarna imponerade. Hemmalaget bör kunna kontrollera den här matchen och vinna med 3 – 1 relativt komfortabelt. Jag har svårt att se Brynäs göra något större avtryck i årets upplaga av SHL. Nu är det dessutom lördagsmatch och feststämning i Kinnarps Arena. Det kommer lyfta hemmalaget och jag tror inte att det är något snack. HV vinner och släpper max in ett mål. Under 4.5 it is. Unibet står för oddset.

Det är nedsläpp 18.30 och matchen ser ni på CSPORTS om ni inte lyckas ta er till Kinnarps. Kan ni ta er till arenan skulle jag definitivt rekommendera det. Det kommer att vara en riktig fest. HV71 har dessutom meddelat att de kommer sälja en specialutgiven t-shirt. Motivet? Ligans bästa spelare genom alla tider.

Screen Shot 2014-10-10 at 13.27.48

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.