Dagens speltips | HV71 mot Brynäs | SHL 2014/15
Speltips

HV71 mot Brynäs

Hockey
Spelmarknad:
HV71 - Brynäs
Tips:
1
Odds:
1.66
Spelstopp:
26 December 18.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

SHL är tillbaka efter juluppehållet och jag tror att HV71 har en riktigt bra chans hemma mot Brynäs ikväll. Comeon.com betalar 1.66 på hemmavinsten och det är klart spelvärt. Hos comeon.com kan vi dessutom hitta en riktigt bra bonus värd 400 spänn. OM du inte har något konto så är det bara att du sätter in hundra spänn och så får du fem hundra att spela för.

HV71 har gått bra första halvan av säsongen. De ockuperar tredjeplatsen och är ett av de lag som kan utmana Frölunda och Skellefteå om en finalplats. De spelar en tempostark, effektiv hockey och det ser ut som att Andreas Johansson har fått ordning på truppen.

Brynäs har en ganska tung säsong och jag skulle bli förvånad om de hittar hela vägen till slutspel. Personligen tycker jag inte att Brynäs har en tillräckligt bra trupp för att nå slutspel. Jag gillar inte deras backuppsättning alls och nu har de ett par intressanta spelare borta på grund av JVM. HV71 har haft ganska lätt för Brynäs den här säsongen och det finns en anledning bakom det. De är helt enkelt det bättre laget.

Här har vi ett toppodds ihop med en riktigt bra bonus. Perfekt nu när vi lagt för mycket pengar på julöl och skinka.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.