HV71 – Frölunda -
Speltips

HV71 – Frölunda

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
HV71 - Frölunda
Tips:
M. Törnberg att göra poäng
Odds:
2,00
Spelstopp:
22 February 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Toppmatch väntar i SHL när Frölunda besöker Jönköping för att ta sig an HV i Kinnarps Arena. Gästerna är inte lika bra borta som hemma, men när de här lagen möts är det ofta två lag som verkligen gör allt för att vinna. Frölunda har tre raka segrar mot HV, två hemma och en borta, men frågan är om inte HV kan lyckas bryta den trenden ikväll?

Spela på SHL hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

HV71 vann senast mot Örebro borta med 3-0 efter att ha gjort samtliga tre mål i den tredje perioden. På hemmais har det gått lite trögare då de har två raka förluster på hemmais. Först föll de med 2-3 efter förlängning mot LHC för att sedan åka på en rejäl smäll mot Malmö hemma med 6-3.

Vad gäller Frölunda så är de ett lag som blandar och ger. Spelet på bortais är inte alls lika bra som hemma i Göteborg. Roger Rönnbergs Frölunda föll senast på bortais mot Luleå med 4-2, gången innan vann de nere i Malmö med 3-2 och gången innan det föll de efter straffar mot Växjö borta.

Det är svårt att veta vart man har Frölunda den här säsongen, i alla fall när det är dags för spel på bortais.

Jag tror att HV kommer dra det längsta strået här ikväll och att Martin Törnberg är med och bidrar till det genom att stå för minst en pinne.

Poängspel på Törnberg spelas till 2,00.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.