Speltips | Huskvarna mot Värnamo | Superettan
Speltips

Huskvarna FF mot Värnamo

Fotboll
Spelmarknad:
HFF - Värnamo
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
7 October 19.00
Spela här!
Ingen sportbonus

Det är smålandsderby på Vapenvallen i Huskvarna när Värnamo kommer på besök och min känsla är tyvärr att bortalaget vinner och säkrar Huskvarnas nedflyttning. Tvåan ger 2.50 och där bör det finnas spelvärde. Jag lirar hos världens största spelbolag, Bet 365. Om inte du redan spelar hos världens största spelbolag så vet du vilken fråga du måste ställa dig själv. Öppna ditt konto hos Bet 365 och dubbla din första insättning genom att klicka på den här länken.

HFF sitter i ganska obekväm situation. De ligger sist i tabellen med tre matcher kvar att spela. De har tre poäng upp till Landskrona som idag innehar den sista kvalplatsen. För att laget ska ha en realistisk chans på att undvika direktnedflyttning så skulle jag säga att det krävs tre poäng i dag. Huskvarnalägret är väl medvetna om det här och de kommer att flytta fram positionerna och spela för tre poäng. Risken är att de blir lite väl optimistiska då de möter ett lag som är väldigt bra på att göra mål.

Värnamo ligger på säker mark i tabellen och har inget större behov av att föra den här matchen. De skulle vara väldigt nöjda med en pinne. Det här gör att de kan vara lite avvaktande och slå om när HFF tappar boll. Det här bör onekligen löna sig mot HFF vars backar inte är jättesnabba.

Värnamo vinner med 2 – 1 och matchen ser ni på antingen TV4 Play eller CSPORTS. Matchstart 19:20.


bet365

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.