Dagens speltips | Hull mot Liverpool | Premier League
Speltips

Hull mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Hull - Liverpool
Tips:
1
Odds:
4.35
Spelstopp:
28 April 20.45
Spela här!

Dagens speltips blir en riktig rövare. Jag spelar att Hull slår Liverpool hemma idag till 4.35 gånger pengarna. Det är ett långskott, men jag tror att det här kommer bli en jämnare match än vad många förväntar sig.

Oddset kommer från mobilbet.com och om du vill ta rygg kan du få en gratis hundring att spela för. Klicka här och hämta hundra kronor att spela för.

Liverpool har fortfarande en teoretisk chans på att nå Champions League, men då kommer det att krävas väldigt bra spel de sista omgångarna. Jag tror inte att Liverpool har det som krävs för att ta sig till Europas finrum. Nu har de dessutom blivit av med Daniel Sturridge igen, vilket definitivt kommer att försvåra deras europajakt.

Jag kan inte riktigt köpa att Hull ligger så pyrt till som de faktiskt gör. Jag tycker att de har flera spelare ed bra kvalitéer och tycker onekligen att de borde vara ett mittengäng. De har ett bra mittfält som kan ställa till det för Liverpool och när bortalaget måste kliva framåt kan det bli öppningar i deras bedrövliga backlinje.

Hull vinner med 2 – 1 och grusar Liverpools drömmar om Champions League.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.