Speltips | Hull mot Liverpool 28/4 Premier League
Speltips

Hull mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Hull - Liverpool
Tips:
X, 2 inget spel
Odds:
1.75
Spelstopp:
28 April 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Spela på X bortavinst inget spel i matchen mellan Hull och Liverpool i kvällens Premier League. Ladbrokes ger 1.75 gånger pengarna på spelet.

Liverpool fick en liten bjudning att blanda sig in i kampen om fjärdeplatsen och därmed Champions League-spel nästa säsong efter att United fick storstryk på Goodison Park. Vinner man mot Hull ikväll är man fyra poäng bakom och har åtminstone ett uns av hopp kvar. Vem vet, Manchester United kanske börjar sladda i sina sista matcher och då är det upp till Liverpool att göra rätt för sig och ta sina egna poäng.

Målsättningen måste givetvis var CL-spel för Liverpool och då är alla kvarvarande matcher måstematcher. Så är det bara. Det bästa vore om man kunde ta och vinna samtliga av sina fem sista matcher. Man har Queens Park Rangers hemma i nästa omgång och där ska det vara tre poäng. Därefter är det Chelsea borta i en match där de blåklädda lär tänka på var de ska semestra någonstans. Sedan avslutar man mot Crystal Palace hemma och Stoke borta. Det är så klart tufft att ta full pott i fem raka. Men bättre att satsa på det än att hoppas på att United börjar förlora en massa.

Så eftersom det här är en måstematch för Liverpool så är det för mig logiska resultatet att man inte tar tre poäng. Jag har sedan gammalt slutat lita på Liverpool när det gäller. Jag tror att man missar CL med en poäng eller något sånt. Kvällens match mot Hull borta kan nog gärna bli ett kryss. Hull är inget toppgäng men kan som alla andra PL-lag blixtra till. Minns matchen mot Chelsea (torsk 2-3) för några veckor sedan då man spelade fin fotboll. Jag spelar på X och garderar med pengarna tillbaka på bortavinst. Oddset är på 1.75 och du finner det hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.