Dagens speltips | Hull mot Leicester | Premier League
Speltips

Hull mot Leicester

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Hull - Leicester
Tips:
2
Odds:
1.95
Spelstopp:
13 August 13:30
Spela här!

Känner ni hur det surrar i luften? Nej, det är inte Zika-viruset för i helgen får OS flytta på sig till fördel för starten av Premier League. I öppningsmatchen bjuds vi på Hull mot Leicester och de 1.95 vi får på Leicester av Mobilbet känns bra.

Spela på Premier League med dubbla bonusar hos Mobilbet här!

Leicester gjorde en imponerande säsong och vann ligan med tio poängs marginal om jag inte minns helt fel. De är troligt att Leicester tar ett ganska rejält kliv bakåt och jag tror inte att vi ska bli förvånade om de hamnar på den nedre halvan av tabellen. Med det sagt borde de kunna vinna öppningsmatchen mot nykomlingen Hull.

Hull befinner sig i en stökig situation. Klubben är till salu och ägarna satte sommarens transferbudget till 0 kronor. Hull har problem med skadeläget och just nu är det tveksamt om de kan skramla fram 11 seniorspelare till helgens premiärmatch.

Det enda som talar mot Leicester är att det finns en möjlighet att Jamie Vardy inte har kommit tillbaka i full form efter sommarledigheten. Men om Mahrez och Vardy spelar på 80 % av sin kapacitet ska de vinna det här. Det borde de göra tillräckligt ofta för att vi ska spela dem till 1.95.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.