Speltips | Holland mot Island | EM-Kval
Speltips

Holland mot Island

Fotboll
Spelmarknad:
Holland - Island
Tips:
2
Odds:
10.25
Spelstopp:
3 September 20.45
Spela här!

Holland har fått en tung start på EM-kvalet och har en väldigt viktig match hemma mot Island ikväll. Holland är storfavoriter, men det verkar som att spelbolagen har glömt att de möter ett lag som leds av Lars Lagerbäck, Europas skarpaste fotbollshjärna .

Island har imponerat stort i kvalet och vann övertygande med 2 – 0 när Holland var på besök i Reykvavik. Holland har ett mer namnkunnigt lag men de har inte fått spelet att stämma alls. Jag tar ställning här och säger att Island har goda chanser till full pott här.

Mobilbet betalar 10.25 gånger pengarna på Island, vilket definitivt är spelvärt! Nya kunder får dessutom hundra kronor gratis att spela för så fort de öppnar ett konto.

Besök Mobilbet och hämta din hundring här!

Holland har haft stora problem sedan VM i Brasilien förra året. Guus Hiddink fick aldrig ordning på skutan och tvingades lämna posten som förbundskapten i början av Juli. Danny Blind har tagit över och vid sidan har han två legendarer i form av Marco Van Basten och Ruud Van Nistelrooy. Holland har alldeles för mycket talangfulla spelare för at missa EM-slutspelet, men att de skulle köra över ett harmoniskt Island tror jag inte det minsta på.

Island är raka motsatsen till Holland just nu. De har en tränare som vet precis vad som krävs för att besegra “större motståndare”, de har en tydlig ledare i Gylfi Sigurdsson. Även om Sigurdsson har stått lite i skuggan av Jonjo Shelveys och Andre Ayews fantastiska spel i klubblaget Swansea så är islänningen en viktig del av Gary Monks lagbygge och Lars Lagerbäck vet att han har spelare i världsklass på mitten. Island spelar disciplinerat och kommer inte att bjuda Holland på något gratis i kväll.

Holland ska vara favoriter men i mina ögon är tio gånger på ett av Europas hetaste lag klart spelvärt.

Det är naturligtvis kul att det går bra för Island. Vi behöver fler nationer som kan ställa till det i fotbollseuropa. Men det enda jag kan tänka på när jag ser Lasse Lagerbäck med taktiktavlan i högsta hugg är Take Thats superhit från 1995! Kom tillbaka, Lasse.

lagerbackfinal from Bates on Vimeo.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.