Speltips Holland mot Mexiko - VM i Brasilien
Speltips

Holland – Mexiko

Sport
Spelmarknad:
Holland - Mexiko
Tips:
1
Odds:
2.05
Spelstopp:
29 June 18.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Alla United-fans som inte har Louis van Gaals bravader from back in the days i färskt minne är nog positivt överraskade över vad han gör med Holland under VM. Han är en enastående taktiker och har pli på sina superstars. Jag trodde inte på Holland inför VM ska erkännas, men nu ser de vansinnigt starka ut. Odds från Ladbrokes om vinnarspel vittnar om att även de känner att Holland blivit ett seriöst hot att vinna VM. De står i 9 gånger pengarna. Som jämförelse står Brasilien i 4.20, Argentina i 4.50 och Tyskland i 5 gånger pengarna.

Louis van Gaal spelar med sina offensiva supergubbar på ett väldigt bra sätt. Van Persie, Robben och Sneijder verkar samtliga vara på bra humör. I defensiven ha man inte samma kvalitet, men där spelar man (i vanlig ordning) ganska grisigt och gör det snyggt. Det är jobbigt att spela anfallare mot Vlaar, Blind och inte minst de Jong på defensiv mitt.

Mexiko är även de defensivt bra. Det är verkligen kul att se Rafael Marquez så pigg och fräsch. Ett insläppt mål i gruppspelet är formidabelt med tanke på att man man hade Kroatien och Brasilien som motståndare. Men jag kan inte tro på att Mexiko ska ta sig vidare mot ett så formstarkt Holland och deras toppade självförtroende. De ska inte räcka till. Jag spelar på raka ettan hos Ladbrokes till 2.05.

 

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.