Speltips | Semifinaler i Hockey VM | Tippat
Speltips

Hockey VM Semifinaler

Hockey
Spelmarknad:
Hockey VM
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
16 May 15.15
Spela här!

Sveriges turnering är över, men helgen bjuder på såväl semifinaler som medaljmatcher. Semifinalerna spelas under lördagen och medaljerna delas ut på söndag. Första semifinalen spelas 15.15 den 16e maj och går mellan Kanada och Tjeckien.

Alla odds nedan kommer från Mobilbet! De har ett riktigt bra oddsutbud och du har väl inte missat att du kan få en gratis hundring att spela för hos dem?

Kanada mot Tjeckien – 15.15, sänds på TV4
Kanada har stormat fram och vann sin kvartsfinal mot Vitryssland väldigt bekvämt. Tjeckien gjorde det visserligen bra mot Finland men det känns som att Kanada är ett nummer större än alla andra lag i den här turneringen. Vi får 1.35 på att Kanada vinner matchen och även om det är spelvärt så känns det som att 1.86 på att de vinner första perioden är ett roligare spel. Bortsett från matchen Sverige så har Kanada kommit strakt ut ur grindarna och mot Vitryssland hade de 3 – 0 efter tio minuter. Kanada vinner med 5 – 1 efter att ha tagit ledningen med 2 – 0 i första perioden.

USA mot Ryssland – 19.15, sänds på TV4
Det här kommer att bli en fantastisk hockeymatch. Två lag som trivs med en offensiv hockey och med lite tur får vi se Alexander Ovetjkin i den ryska tröjan. Personligen så tycker jag att Ryssland är alldeles för hajpade inför den här matchen. “Putin Pistols” är ett bra hockeylag, men när vi får 4.85 på USA så vill jag gärna vara där och peta lite. Oddset betyder att USA behöver ha runt 21 % vinstchans och det är väl ingen tvekan om att de har det. USA har slagit både Finland och Ryssland tidigare i turneringen och som vi såg mot Sverige kan Ryssen darra lite. Sen får vi inte glömma att turneringen spelas i Tjeckien och att ryssar är ungefär lika populära som skavsår och pollenallergi där. Jag skulle ställa ut ganska låga odds på att USA får åtminstone ett par domarsignaler med sig i den här matchen.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.