Speltips | Kvartsfinaler i Hockey VM | Tippat
Speltips

Hockey VM Kvartsfinaler

Hockey
Spelmarknad:
Hockey VM
Tips:
1X2
Odds:
olika
Spelstopp:
14 May 15.15
Spela här!

Kvartsfinalerna är äntligen här och vi har en eftermiddag fylld av underhållande hockey!

Alla odds kommer från mobilbet.com och just nu kan du få 100 spänn gratis. Du har dessutom chansen att vinna en Mini Cooper om du gör en insättning.

USA mot Schweiz – 15.15, sänds på TV4
USA är först ut och jag tror att de kör över Schweiz här. USA vann sin grupp före Finland och Ryssland, vilket är ett gott betyg. Det har inte bara varit guld och gröna ängar för jänkarna men Schweiz ska inte vara några problem. USA laddar de stora kanonerna och dominerar matchen genom ett stort puckinnehav och långa anfall. Vi får 1.68 på USA här och det är spelvärt i mina ögon. Det är trots allt inte Island de möter.

Kanada mot Vitryssland – 16.15, sänds på Tolvan
Kanada vinner mot Vitryssland. Även om sverigedödarna från Slat Lake City lyckades hitta en poäng mot Finland i gruppspelet, så bör de vara chanslösa här. Kanadas offensiv blir för mycket för dem och som vi har sett tidigare turneringen så verkar det inte som att Kanada har någon intentioner om att slå av på takten när de leder stort. Över 6.5 mål i matchen betalar 1.95 och det är helt klart spelvärt. 8 – 2 till Kanada.

Sverige mot Ryssland – 19.15, sänds på TV4
Läs mer under dagens speltips

Finland mot Tjeckien – 20.15, sänds på Tolvan
Finland har vart bra. De har spelat tätt i egen zon och det är bara att lyfta på hatten för sättet som de försvarade sig på mot Ryssland. Personligen så tycker jag inte att Finland är speciellt farliga i anfallszon och det här bör bli en målsnål match. Jag tror inte att hemmanationen tar sig vidare här men de kan nog tvinga fram en övertid eller straffläggning. Jag testar krysset till 3.90.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.