Speltips | Hockey VM 8e maj 2015
Speltips

Hockey VM 8e maj 2015

Hockey
Spelmarknad:
Hockey VM
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
8 May 16.15
Spela här!

Vi var snett på det igår, men lyckades som tur var plussa lite tack vare våra överspel. Fyra nya matcher på kvällens schema och även om jag antagligen väljer ett par bärs på stadens uteserveringar framför Tjeckien mot Österrike så är det alltid kul att ha lite lir igång och jobba in pling på telefonen. Alla odds kommer från mobilbet.com och du har väl inte missat att du kan få en gratis hundring att spela för när du öppnar ditt konto där.

Tjeckien mot Österrike – 16.15, sänds på Tolvan
Värdnationen gjorde jobbet mot Frankrike igår och vi var rätt nära på ett par av våra spelarspecialer. Det var mestadels otur att jag hade glömt bort vilken bedrövlig avslutare Tomáš Hertl är… Idag har Tjeckien Österrike på schemat och det ska naturligtvis vara tre poäng för värdnationen. 1.05 på Tjeckien är ungefär lika kul som det ser ut att vara och jag är lite inne på Österrike klarar av handikapplinan. Vi får 3.5 plusmål på Österrike till 1.86 och som vi såg mot Frankrike igår så Tjeckerna inte ett lag som kan gå in och göra mål precis när de själva känner för det. Österrike +3.5 spelas och vi hoppas att Tjeckerna tog sig ett par extra Staropramen för att fira vinsten igår.

Slovenien mot Norge – 16.15, sänds på TV4 Play
Slovenien är nollade såhär långt i turneringen, men de hade Slovakien mot repen och de gjorde tre mål mot Ryssland. Från vad jag kan se här så är Norge obefogat stora favoriter och 2.15 på 1X här känns rätt bra. Även 3.85 på den raka ettan känns ok. Det enda spelet som jag hade hållit mig långt borta ifrån är 1.60 på Norge. Norge kan såklart vinna men att de skulle ha mer än 60 % vinstchans finns inte på någon typ av karta.

Tyskland mot Lettland – 20.15, sänds på TV4 Play
Tyskland stod för en imponerande insats mot Sverige igår. De spelade disciplinerat och det var tydligt att de svenska spelarna blev frustrerade. Jag har en ganska klar idé inför deras match mot Lettland i kväll. Lettland är ett bättre lag än Tyskland är och det finns viss risk att Tyskarna brände allt krut igår. Lettland måste prestera i kväll och jag spelar Lettland till 2.35 och Lettland -1 till 3.80 gånger pengarna.

USA mot Danmark – 20.15, sänds på Tolvan
USA tabbade sig rejält mot Vitryssland igår och det finns rätt stor chans att det är Danmark som får betala. USA kommer att dominera matchen och jag tror inte att Danmark lyckas stå emot speciellt bra. 1.83 gånger pengarna på att det blir fler än 5 mål i matchen känns som ett rätt bra spel. Ska vi gissa på det blir 6 – 2 till USA här? Jag tror dessutom att vi kan få se en påse av Jack Eichel idag.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.