Speltips | Hockey VM 6e maj 2015
Speltips

Hockey VM 6e maj 2015

Hockey
Spelmarknad:
Hockey VM
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
6 May 16.15
Spela här!

Gårdagens spel gick väl sådär, om jag ska vara mild mot mig själv. Slovenien hade bra slagläge och kämpade tappert men det räcker tyvärr inte speciellt långt. Nya tag idag, med tre fina matcher på schemat. Alla odds nedan kommer från mobilbet.com.

Schweiz mot Lettland – 16.15, sänds på TV4 Play.
Det här är en match mellan två ganska dåliga lag. Hockeymässigt är det väl ingen höjdare, men vi måste testa 4.95 på Lettland. Schweiz har varit bedrövliga och även om de slog Tyskland senast så var det inte med speciellt stor marginal. Lettland har haft tuffast möjliga inledning på turneringen och vi kan inte lära oss alltför mycket av resultaten. Vi får inte glömma att merparten av det lettiska landslaget spelar i KHL och även om Dinamo Riga inte är ett av de bättre lagen så är det fortfarande världens näst bäst liga. Det här blir jämnt och vi kan med gott självförtroende lägga en slant på Lettland.

Ryssland mot Danmark – 16.15, sänds på Tolvan.
Här är den stora frågan hur många mål Ryssland vinner med. Ryssland kan vinna det här med 10 – 0 om de bestämmer sig för det. Vi får dubbla pengen på fler än 6 mål i matchen och det känns som ett bra spel. Vi praktiskt taget på att Ryssarna inte utforskade Prags nattliv alltför sent igår. Och även om de gjorde det så borde vi vara rätt safe. Det är trots allt ryssar vi pratar om.

Slovakien mot Norge – 20.15, sänds på TV4 Play.
Slovakien fick slita för att besegra Slovenien igår. Norge borde vara en lättare uppgift och det rimliga är att Slovakien vinner med ett par måls marginal. Vi får 1.98 på att Slovakien vinner med åtminstone två mål och det gör dom tillräckligt ofta för att det ska vara spelvärt.

Sverige mot Kanada – 20.15, sänds på TV4.
Dagens hetaste match fick ett eget inlägg. Läs om Sverige mot Kanada här.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.