Speltips | Odds och Speltips för Hockey VM 4e maj 2015
Speltips

Hockey VM 4e maj

Hockey
Spelmarknad:
Hockey VM
Tips:
1X2
Odds:
olika
Spelstopp:
4 May 16.15
Spela här!

Första vändan med tips från Hockey VM funkade ju rätt bra. USA, Ryssland, Österrike och Sverige (oavgjort FTW) levererade bra till fina odds och vi fortsätter surfa på vågen. Måndagen bjuder på ett antal heta matcher och här får ni våra tankar inför dem:

Oddsen kommer från Mobilbet! Just nu kan du få en gratis hundring att spela för där. Läs mer på mobilbet.com.

Lettland mot Sverige – 16.15, sänds på TV4
Sveriges spel lossnade rejält mot Österrike senast. 6 – 0 efter drygt halva matchen och efter det kunde våra Tre Kronor dra ner på tempot. Lettland har haft en tung start och förlorat sina två första matcher. Sverige är naturligtvis stora favoriter inför den här matchen och Mårts grabbar borde såklart vinna. Tyvärr speglar det här även oddsen och 1.11 på blågult lockar inte. Sverige har haft en frejdig offensiv i de två inledande matcherna och det finns en rätt bra chans att de kan pressa ner Lettland. Det ska dock sägas att Lettlands landslag i stort sätt enbart består av spelare från KHL som är en riktigt bra liga. Lägg till att Tre Kronor har sett oroliga ut i egenzon och vi har bäddat för en målrik match. Över 5.5 mål betalar 1.88 och det borde vi kunna jobba in.

Ryssland mot USA – 16.15, sänds på TV4 Play
Det här är en väldigt svårtippad match om ni frågar mig. Det finns naturligtvis en chans att Ryssland kör över USA, men 1.35 är ju inget jättekul odds och jag gillar verkligen det amerikanska laget i år. Vi får 5.55 på att de kan kriga till sig en vinst och det lockar onekligen. USA borde väl ha mer än 20 % vinstchans här? Samtidigt så är Ryssland ett fruktansvärt bra lag, med flera spelare i världsklass så jag kan inte riktigt bestämma mig. Det bästa spelet är antagligen att Ryssen leder efter första perioden. Det betalar 2.05 och med tanke på den offensiva talangen blir det tungt för USA att stå emot. Tungt men långt ifrån omöjligt.

Norge mot Finland – 20.15, sänds på TV4 Play
Finland lyckades besegra Danmark igår, men det satt rätt långt inne. Danmark hade en storspelande målvakt och Finland känns inte speciellt heta. Norge borde vara hetare än Danmark och även om Finland borde vinna så tror jag inte att det blir någon utskåpning här. Norge +2.5 mål känns ganska lockande till 1.72. Finland vinner men de täcker in HCP-linan. 3 – 2 till Finland.

Kanada mot Tjeckien – 20.15, sänds på Tolvan
Vi får 1.66 på Kanada och det spelar jag alla dagar i veckan. Vi kan prata om hemmastöd hit och Jaromir Jagr dit, men det gör inte Kanada till ett sämre lag. Kanada är turneringens bästa lag och med tanke på hur Tjeckien såg ut defensivt mot Tre Kronor finns det en rätt bra chans till att Kanada lyckas göra en hel del mål. 8  – 3 till lönnlöven. Vi får dessutom 2.03 på över 5.5 mål vilket även det är ett bra odds.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.