Speltips | Hockey-VM 11e maj 2015
Speltips

Hockey VM 11e maj 2015

Hockey
Spelmarknad:
Hockey-VM 11e maj
Tips:
1X2
Odds:
olika
Spelstopp:
11 May 16.15
Spela här!
Besök Paf för aktuellt erbjudande

Tog ett lite break i helgen på grund av bakfylla, men idag kör vi igen. Fyra matcher på schemat och vi får bland annat se Tre Kronor avsluta gruppspelet och säkra andraplatsen i gruppen bakom Kanada. Oavsett hur det går i den andra gruppen så kommer det att betyda en väldigt tuff kvartsfinal för Tre Kronor. Men vad är det man brukar säga? Den dagen, den sorgen? I dag fokuserar vi på att fylla på plånboken inför elimineringsfasen. Alla odds nedan kommer från paf.com.

Tyskland mot Österrike – 16.15, sänds på TV4 Play.
Att Tyskland har skrapat ihop sex poäng i den här turneringen är ett jävla skämt. Men det säger också en hel del om kvalitén på bottenlagen som får vara med här. Österrike har lyckats skrapa ihop tre poäng och gjort imponerande sex mål på fem matcher. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra av den här matchen, men det verkar onekligen som att Tyskarna kommer att vinna det här. PAF betalar 2.18 gånger pengarna på att Tyskarna vinner med åtminstone 2 mål och varför skulle de inte klara av det lite drygt hälften av gångerna? Vi provar.

Finland mot Vitryssland – 16.15, sänds på tolvan.
Vad ska man säga om Finland? De har visserligen mött ett par riktiga blåbär de senaste matcherna men de har hållit nollan i fyra raka matcher. Det är imponerande. I eftermiddag så möter de finska lejonen Vitrysslandoch de3t här borde bli en väldigt tät match. De som förlorar i kväll kommer antagligen ställas mot Kanada i kvartsfinalen, vilket båda lagen antagligen vill undvika. Under 4 mål i matchen betalar 2.95 och även om underspel är satans påfund så tror jag att det är spelvärt i eftermiddag. Pekka Rinne storspelar just nu och Vitryssland kommer vilja täta till försvaret efter den tunga förlusten mot Ryssland senast. 2 – 1 till Finland.

Slovenien mot Danmark – 20.15, sänds på TV4 Play.
Jag hade lite förhoppningar på Slovenien i den här turneringen. Med Sotji ganska färskt i minnet och Anze Kopitar på privatjet från Los Angeles trodde jag att de skulle kunna överraska. Istället har vi fått noll poäng och 22 insläppta på 6 matcher… Danmark slog visserligen Norge senast, men bortsett från det så har “vår” utvecklingsstörda kusin inte varit speciellt bra. Trots inledningen på turnering så tror jag att Slovenien vill avsluta snyggt och de bör känna att de har en chans här. VI får 1.84 på 1X, vilket betyder att Slovenien måste ta poäng lite mer än hälften av gångerna. Så goda odds borde de ha mot Danmark.

Sverige mot Frankrike – 20.15, Sänds på TV4.
Tre Kronor avslutar gruppspelet mot Frankrike och det kommer naturligtvis bli seger för våra svenska grabbar. Vinnarspelet betalar 1.12 och även om det finns klart värde i det spelet så är det väl inte speciellt kul att sitta där med en lapp som betalar 12 spänn på en satsad hundring. Frågan inför den här matchen är naturligtvis hur många mål Sverige gör. Till skillnad från allt det historieböckerna har lärt oss så har Frankrike faktiskt kunnat försvara sig i den här turneringen. Det är bara Kanada som har släppt in mindre mål än fransmännen i grupp A. Tre Kronor känns ganska heta i offensiven och om det är något lag som kan få Fransmännen att börja vifta med den vita flaggan så är det Sverige. Vi får 1.89 på att Sverige gör fem eller fler mål och det borde vara spelvärt. Forsberg har varit glödhet och det är bara en tidsfråga innan vi får se en kasse från John Klingberg. Sverige vinner med 6 – 1.

Spela här!
Besök Paf för aktuellt erbjudande
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.