Speltips | Hertha Berlin mot Hannover 96 | Bundesliga
Speltips

Hertha Berlin mot Hannover 96

Fotboll
Spelmarknad:
Hertha Berlin - Hannover 96
Tips:
X
Odds:
3.40
Spelstopp:
7 November 20.30
Spela här!
Ingen sportbonus

Medan Alice Bah läser sagor för riksdagsledamöter så pluggar jag Bundesliga. Veckans fredagsmatch från den tyska högstaligan spelas mellan Hertha Berlin och Hannover 96 och jag tror på en väldigt jämn match. Bet365.com betalar 3.40 på oavgjort och det känns som ett riktig bra odds.

Alla nya kunder hos Bet365 får dessutom en grym bonus värd 1000 spänn. Boom.

Hertha Berlin har inlett ligaspelet på ett tveksamt sätt. Elva poäng på tio matcher imponerar inte. Deras stora problem har varit spelet på bortaplan där de ännu inte har vunnit. Berlin kommer från en tung förlust förra veckan. Nykomlingen SC Paderborn körde över dem med 3 – 1 och jag har svårt att tror att de inte kommer att fokusera på försvarsspelet den här matchen.

Till skillnad från hemmalaget så har Hannover fått en bra inledning på säsongen. 16 poäng på tio matcher och en sjätteplats är klart godkänt. Trots deras fina start så har Hannover haft problem med målskyttet. De har bara mäktat med sju mål på sina tio ligamatcher och att det skulle lossna borta mot ett Hertha Berlin som kommer att vilja täta till hemåt efter förra veckans debacle.

Bundesliga är en ganska mål glad liga men den här matchen har 0 – 0 skrivet i pannan. Var det någon som sa fredagsfest?

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.