Speltips | Helsingborg mot Djurgården | Allsvenskan
Speltips

Helsingborg mot Djurgården

Fotboll
Spelmarknad:
Helsingborg mot Djurgården
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
13 July 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Allsvenskan är i full gång och kvällen bjuder på ett klassikermöte när Helsingborg tar emot Djurgården hemma på Olympia. Djurgården har en klar fördel i tabellen och de har varit starka på bortaplan så det finns en hel del som talar för blåränderna.

Om du vill spela på att Djurgården vinner får du 2.50 gånger pengarna hos betsson.com. Öppnar du ett nytt konto hos Betsson får du dessutom en bonus värd 1000 spänn som du kan använda när du lämnar in dina spel.

Lämna in spelet hos Betsson här.

För att vi ska tjäna pengar på spelet ovan behöver Djurgården ha mer än 40 % vinstchans i kväll och det borde de ha. Djurgården har bara förlorat en bortamatch den här säsongen och elva gjorda mål på åtta bortamatcher är klart godkänt. Helsingborg är visserligen extremt täta på Olympia och de har bara släppt in tre mål på sina sex hemmamatcher. Men nu möter de Djurgården med Nyasha Mushekwi i spetsen. Mushekwi ligger tvåa i skytteligan och hans tio mål gör att flera storklubbar har ögonen på honom.

Det här kommer att bli en väldigt jämn match men känslan är att Djurgårdens spets kommer att bli lite avgörande här. Djurgården vinner med 1 – 2.

Screen Shot 2015-07-13 at 10.53.38

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.