Speltips | Helsingborg mot AIK | Allsvenskan
Speltips

Helsingborg mot AIK

Fotboll
Spelmarknad:
Helsingborg - AIK
Tips:
2
Odds:
2.15
Spelstopp:
19 July 17.30
Spela här!
Kom igen, det bli kul!

Helsingborgs svaga dagsform öppnar för AIK!

Inför Helsingborgs senaste match gav vi Djurgården goda chanser trots att HIF varit täta på hemmaplan. Djurgården tackade för visat förtroende och spelade ut Helsingborg totalt och nu är det dags för ytterligare ett stockolmslag att hämta hem tre poäng från Olympia. AIK gör en bra säsong och en vinst mot Helsingborg gör att de har häng på den absoluta toppen.

AIK betalar 2.15 hos comeon.com och i mina ögonen har AIK definitivt mer än 50% chans på alla tre poäng här. 

Comeon är ett av de hetaste spelbolagen just nu och vi på Tippat har fixat fram en unik bonus som är värd 3000 kronor. 

Screen Shot 2015-07-15 at 11.30.50 Screen Shot 2015-07-15 at 11.30.41

Helsingborg var, i brist på bättre ord, jättedåliga mot Djurgården och det är sällan ett gott tecken inför kommande matcher. Helsingborg vet att de kommer sluta i mitten av tabellen och jag tror inte att de har några större illusioner om att de ska plocka speciellt många poäng av topplagen den här säsongen. AIK däremot såg riktigt bra ut senast när de vände underläge med 0 -1 till vinst med 4 – 1 mot GIF Sundsvall. Henok Goitom hade stor uppvisning med två mål och två assist. Spetsen som AIK har med spelare som Henok Goitom, Mohamed Bangura och rutinerade Nils-Eric Johansson i backlinjen gör att de bör ha en väldigt bra chans mot Helsingborg.

Jag väljer att lägga spelet nu då jag är ganska säker på att oddset kommer ramla ner till runt 1.90 närmare matchstart och det enda som talar mot AIK är att de spelar kval till Europa League tre dagar tidigare. Det ska dock sägas att de möter ett lag från Armenien i kvalet och AIK bör kunna få med sig ett bra resultat från den matchen om de skickar ut P15.

Helsingborg mot AIK ser ni på antingen Cmore Sport eller TV4 Play Premium Sport.

Spela här!
Kom igen, det bli kul!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.