Helsingborg – Degerfors -
Speltips

Helsingborg – Degerfors

Fotboll, Svenska Cupen
Spelmarknad:
Helsingborg – Degerfors
Tips:
Degerfors, draw no bet
Odds:
3,10
Spelstopp:
26 February 14:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Svenskacupen rullar vidare och Helsingborg tar emot Degerfors hemma på Olympia med avspark klockan 14:00. Hemmalaget är stora favoriter här och frågan är hur spelbolagen tänker då Helsingborg föll med klara 3-0 borta mot Brommapojkarna i första gruppspelsmatchen medan Degerfors stod för en imponerande insats mot ett förvisso svagt DIF, men ändå lyckades vinna med 2-1 i Stockholm. Skrällvarning!

Degerfors gjorde det som sagt bra i Stockholm mot Djurgården. Det var alltså inte bara Djurgården som var dåliga, utan Degerfors stod för en stark insats. Hade stockholmarna haft lite tur med målskyttet så hade vi nog fått se ett annat slutresultat, men nu blev det seger för gästerna och jag vill lyfta varningens finger för att vi kan få se en ny skräll när det nu är dags för bortamatch mot Helsingborg som stundar.

Helsingborg trillade ur Allsvenskan i fjol och i deras första cupmatch för säsongen blev det en klar förlust mot Brommapojkarna borta med 3-0.
Ändå är hemmalaget utsedda till stora favoriter inför mötet med Degerfors och om det är rätt eller fel återstår att se.

Jag slänger iväg ett litet chansspel på Degerfors-seger till 3,10 vilket ger pengarna tillbaka om det skulle sluta oavgjort.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.