Helsingborg - Dalkurd -
Speltips

Helsingborg – Dalkurd

Fotboll
Spelmarknad:
Helsingborg - Dalkurd
Tips:
Ö1.5 mål bortalaget
Odds:
2.06
Spelstopp:
5 September 19.00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Viktig match i toppen av Superettan. Tabelltvåan Dalkurd har chansen på tionde raka utan torsk, medan Helsingborg kämpar för att ta sig upp till åtminstone kvalplats.

Helsingborg övertygar inte på mig. Stabiliteten finns inte där och någon klinisk avslutare har man inte för tillfället. Dessutom har man inte någon kapten. Eller alltså, ingen ordinarie kapten ivarjefall. Lagkaptenen och sjukt rutinerade mittbacken Peter Larsson är nämligen avstängd vilket inte direkt stärker skåningarnas chanser. Det ryktas om att mittfältaren Edwin Gyimah kommer att ta Larsson plats.

Dalkurd går som tåget och målet är solklart: Man ska upp i Allsvenskan. Och visst ser det bra ut. Innan den här matchen (med en match mindre spelad) har man sju poäng ned till Trelleborg på kvalplats och futtiga en poäng upp BP som leder. Poäng idag och man tar över serieledningen!

Dalkurd har gått mållöst från endast två av de 19 senaste matcherna. På de nio senaste matcherna har man som sagt inte förlorat och gjort två eller fler i sju av dessa. Visst är man bäst hemma i Dalarna, men man är inte kattskit borta heller där man bara släppt in nio mål på tio matcher.

Jag testar Ö1.5 mål på Dalkurd till 2.06 på Nordicbet. Skaffa konto + bonus här.

Ett lite försiktigare spel är DnB på Dalkurd till 1.55 på Unibet.

BB

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.