Hellas Verona – Spal 2013 -
Speltips

Hellas Verona – Spal 2013

Fotboll, Serie B
Spelmarknad:
Hellas Verona – Spal 2013
Tips:
Båda lagen gör mål
Odds:
1,85
Spelstopp:
20 February 20:30
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Toppmatch från italienska Serie B hittad och det är serietrean som tar emot seriefyran på Stadio Marc’Antonio Bentegodi ikväll. Gästerna har bra form då de tar sig an den här matchen med sex raka förlustfria matcher medan hemmalaget känner flåset i nacken samtidigt som de har serieledningen inom räckhåll om de vinner ikväll.

Spela på Serie B hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

Serie B från Italien är inget vi brukar spela på, men den här matchen sticker ut lite om man ser till tabelläget för de båda lagen. Det är alltså serietrean som tar emot seriefyran och hemmalaget, Hellas Verona, är på en tredjeplats inför kvällens match.
Om de tar hand om samtliga tre poäng så går de upp på förstaplatsen tack vare bättre målskillnad.
Verona är seriens näst bästa hemmalag. De har spelat in 30 av 45 poäng hemma på Marc’Antonio Bentegodi ikväll och gör i snitt strax över två mål per hemmamatch.

Gästande Spal 2013 är inte bara fyra i den totala tabellen, de är även seriens fjärde bästa bortalag och gör strax över ett mål per spelad bortamatch så här långt in i Serie B.
Även gästerna har vittring på högre placeringar då de inför kvällens match bara är en poäng bakom Hellas Verona så att det blir en tuff match räknar vi med.

Jag tror att vi kommer få se mål i den här matchen då det första mötet mellan lagen slutade 3-1 till Verona, då med Spal 2013 som hemmalag och Stadio Paolo Mazza som spelplats.

Båda lagen gör mål även här och det spelas till generösa 1,85.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.