Helgens speltips | Få helgens bästa speltips direkt på Tippat.se
Speltips

Helgens spel

Olika
Spelmarknad:
Olika
Tips:
1X2
Odds:
Olika
Spelstopp:
9 April 04:00
Spela här!
Lita på magkänslan hos guts.com

Redaktionen ska iväg på äventyr i helgen, så vi kommer ha problem med att uppdatera under helgen. På grund av det bjuder vi redan nu på det som ser ut att vara helgens bästa spel.

Inlägget är sponsrat av guts.com. Guts är ett fullskaligt spelbolag med ett väldigt bra oddsutbud och fina bonusar. Öppnar du ditt konto idag får du en betting bonus värd 500 kr.

Frölunda mot Brynäs, 6e april 2017
Nedsläpp: 19.15
Tips: Frölunda till 1.75 gånger pengarna

Semifinalserien mellan Frölunda och Brynäs fortsätter och känslan är att Frölunda tog ett rejält övertag tack vare sin överkörning uppe i Gävle senast. Nu är de tillbaka i Göteborg och det måste vara bra chans för hemmalaget. Vi får 1.75 på Frölunda och det borde finnas värde i det spelet.

Malmö mot HV71, 7e april 2017
Nedsläpp: 19.15
Tips: HV71 till 2.25

HV71 vann tredje semifinalen enkelt och det är tydligt att de är ett mycket bättre lag än vad Malmö är. Malmö är ett hårt kämpande lag men det borde inte räcka mot HV71. HV är både smartare och skickligare och de borde få betalt för det här.

Stoke mot Liverpool, 8e april 2017
Avspark: 16.00
Tips: 1X till 1.80

Liverpool åker ner till Stoke för en tuff bortamatch och vi tror det kan bli jobbigt för Jürgen Klopp. Liverpool har ofta problem med lag som ligger lågt och känslan är att Stoke har goda poängchanser här. Oddset betyder att Stoke måste ha 55 % chans på poäng och det tror vi definitivt att de har.

Daniel Cormier mot Anthony Johnson, 9e april 2017
Spelstopp: 04.00
Tips: Daniel Cormier till 2.00

UFC bjuder på en toppmatch när Daniel Cormier och Anthony Johnson gör upp om bältet i lätt tungvikt. Det finns relativt stora chanser till att “Rumble” knockar Cormier tidigt, men om mästaren lyckas ta sig förbi de två första ronderna tror vi har tar hem segern. Oerhört svårlöst men DC till dubbla pengen känns som bästa spelet.OLika

Spela här!
Lita på magkänslan hos guts.com
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.