Dagens speltips | HC Fribourg-Gottéron mot Luleå HF | CHL
Speltips

HC Fribourg-Gottéron mot Luleå HF

Hockey
Spelmarknad:
Fribourg - Luleå
Tips:
2
Odds:
1.85
Spelstopp:
4 September 19.45
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Ruskigt bra form på speltipsen den här veckan. Tidigare i veckan hittade vi Dinamo Minsk till fem gånger pengarna och igår vann Island precis som beräknat till tio gånger pengarna. Vi hoppas att formen håller i sig och testar ett spel i Champions Hockey League.

Luleå Hockey kan ta ett stort steg mot gruppsegern i CHL i kväll. De möter ett avsågat HC Fribourg-Gottéron och jag tror norrbottningarna bör ha goda chanser till tre poäng trots bortaplan. Nordicbet betalar 1.85 gånger pengarna på vinst för Luleå och de bjuder alla nya spelare på en bonus värd 1000 kronor!

Rygga spelet och hämta din bonus här!

Nordicbet är för övrigt huvudsponsor till CHL och har alltid ett bra utbud av odds på alla matcher som spelas.

Luleå håller på med någon typ av storsatsning uppe i “Delfinen”. De har plockat in en hel del sponsorkapital och värvat in namnkunniga spelare som Toni Rajala, Bill Sweatt och Ilari Melart. Personligen tror jag att det finns en stor risk för att Luleå floppar i SHL men ikväll bör de ha en god chans. De vann visserligen bara med 4 – 2 senast lagen möttes men det är ingen tvekan om vilka som är det bättre laget här.

1.85 är riktigt bra och jag ser ingen anledning till att krångla till det här spelet. Matchen börjar 19:45 och ni ser den på SVT Play.

Sponsorkapitalet som jag nämnde ovan kommer till stora delar från Jakob Porser. Porser var med och grundade Mojang som sålde Minecraft till Microsoft för en stadig slant. Porser är uppväxt i Luleå och kände att ville hjälpa sin favoritklubb och det ser onekligen ut som att det är en genuin satsning. Pengarna som Porser har stoppat in har inte enbart gått till att finansiera spelare som Rajala och Sweatt. Även damsektionen gör en rejäl satsning och det är kul att se en sponsor som verkar brinna för klubben och inte nödvändigtvis bryr sig om att göra en bra investering. Hatten av för Jakob Porser.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.