Hammarby - Östersund -
Speltips

Hammarby – Östersund

Fotboll
Spelmarknad:
Hammarby - Östersund
Tips:
DnB Hammarby
Odds:
1.92
Spelstopp:
13 August 15.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Premier League i all ära, men idag vänder jag blicken mot Tele2 där ett storshoppande Bajen möter ett Europa League-rusigt Östersund.

Hammarby tog fram storpungen i slutet av fönstret och tog in Muamer Tankovic, Oscar Krusnell och Sander Svendsen. Alla är med i truppen mot ÖFK och samtliga är högintressanta, framförallt Tankovic och Svendsen kanske. Riktigt vassa framåt och nu när Björn Paulsen och Pa Dibba är avstängda så borde de få chans att visa vad de kan…

Bajen föll i senaste hemmamatchen, då mot Häcken efter stort drama i slutet av matchen. Två allsvenska hemmamatcher i rad har inte Hammarby förlorat sedan hösten 2009. Jag tror inte att det är dags för det nu heller.

ÖFK är alltid farligt, men borta har man bara vunnit två matcher den här säsongen, och dessutom väntas rotation igen eftersom man har en ULTRAVIKTIG bortamatch mot PAOK i Europa League på torsdag. Naturligtvis svårt att sia om vilka som vilas eller inte, men fokuset tror jag inte kan vara hundraprocentigt när man har en så pass historisk match runt hörnet.

Jag kan inte blunda för det fina oddset på Hammarby DnB till 1.92 på Unibet. Skaffa konto + bonus här.

Jag var länge inne på att skriva om Premier League även idag, men hittar inget jättespel än så länge – men det kan dyka upp något spel på twitter senare. Ni kan följa mig här.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.