Speltips | Hammarby mot Norrköping | Allsvenskan
Speltips

Hammarby mot Norrköping

Fotboll
Spelmarknad:
Hammarby - IFK Norrköping
Tips:
2
Odds:
2.80
Spelstopp:
27 July 19.00
Spela här!

IFK Norrköping går bättre än spårvagnarna i den östgötska staden just nu. De ligger tvåa bakom IFK Göteborg och spelet flyter på riktigt bra. I kväll möter de Hammarby borta och oddset för bortavinst är tillräckligt bra för att vi ska testa det. Vi får 2.80 på Norrköping, vilket betyder att IFK behöver ta alla poäng ungefär 35 % av gångerna och så pass stor chans har dom trots bortaplan.

Oddset kommer från mobilbet.com och om du inte har något konto får du hundra spänn gratis att spela för när du öppnar ett konto.

Norrköping har samlat ihop 32 poäng på 16 matcher och om de vinner idag går de upp på delad förstaplats ihop med IFK Göteborg. Laget leds av duktige anfallaren Emir Kujovic som har gjort 11 ligamål den här säsongen. Tränaren Janne Andersson är medveten om att de har en tuff bortamatch framför sig men de verkar ha med sig ett gott självförtroende och att matchen som spelas på konstgräs är inget som oroar östgötalägret.

– Vi åker dit med väldigt bra självförtroende. De har ett konstgräs som verkar passa oss bra. Vi har spelat tre gånger mot Djurgården där och då har vi inte upplevt att planen varit så snabb som många andra tyckt.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.