Dagens speltips | Halmstad HF mot HC Dalen | Hockeyettan
Speltips

Halmstad HF mot HC Dalen

Hockey
Spelmarknad:
Halmstad - HC Dalen
Tips:
X2
Odds:
2.15
Spelstopp:
26 November 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips hittar vi hockeyn Division 1 Södra. HC Dalen, som coachas av Johan Lindbom (HV71, New York Rangers, Tre Kronor), åker sydväst för att ta sig an Halmstad HF. HC Dalen är visserligen nykomlingar i Hockeyettan, men de gör det väldigt bra. De ligger visserligen näst sist, men de har bara fyra poäng upp till Halmstad på åttondeplatsen. Att de lyckas hänga med på det här sättet beror naturligtvis till stor del på att de har ett par rutinerade spelare som David Fredriksson och Johan Lindström i truppen. Den här typen av spelare är oerhört viktiga i hockeyettan.

Senast lagen möttes så vann HC Dalen med klara 5 – 2 och jag tror att de har en bra chans även idag. Vi får 2.15 på att HC Dalen tar poäng här och det känns klart spelvärt. Halmstad har varit under isen den senaste tiden och HC Dalen har varit lite ovän med Fru Fortuna den senaste tiden. Oddset kommer från Unibet. Du kan rygga spelet här.

En intressant tvist är att HC Dalen kommer till matchen med en viktig förstärkning från HV71.  Dalen har lånat in Alexander Younan från HV71. Younan har gjort nio assist på tolv matcher i J20 Superelit och hunnit med fem landskamper för U18-landslaget den här säsongen. Younan bör kunna hävda sig bra på den här nivån och bör ses som en förstärkning för Dalen. I bortalaget hittar vi även den notoriske målskytten Victor Wallin. Wallin gjorde ett par säsonger i Halmstad och bär kunna bistå med bra scouting och ett par mål i kväll.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.