Speltips | Granada mot Atletico Madrid
Speltips

Granada mot Atletico Madrid

Fotboll
Spelmarknad:
Granada - Atletico Madrid
Tips:
0-0 @ 30 min
Odds:
1.70
Spelstopp:
23 May 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Spela på att det är mållöst vid 30 minuter i matchen mellan Granada och Atletico Madrid. Unibet ger 1.70 gånger pengarna på spelet.

16:e placerade Granada mot ligatrean Atlético Madrid skulle en annan dag på året varit en klar tvåa. Jag är ett Simeone-fan och backar gärna Atletico, men jag vet inte om det är bästa spelet just nu.

Atleticos form är lite knackig med två poäng på sina tre senaste matcher. Samtidigt har Granada tagit sig i kragen och tagit full pott på sina tre senaste. Det är ett klassiskt dödsryck från Granada som helt plötsligt börjat vinna och med det tagit sig ifrån nedflyttningssträcket. Man behöver nu bara en poäng för att säkra kontraktet i La Liga nästa säsong. Så en poäng är lika med seger för hemmalaget. Det roliga är att det är samma sak för Atletico Madrid. Det Atletico har att spela för är Champions League och för att de ska säkra sin direktplats till CL 2015/16 räcker det med en poäng för dem också.

Med tanke på ovanstående så tror jag att det kan bli målsnålt. Bägge lagen är nöjda med en poäng och inget lag kommer vilja öppna upp sig för mycket. Underspel är intressant, men jag provar att det står 0-0 vid 30 minuters-strecket till 1.70 gånger pengarna hos Unibet.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.