Speltips | Warriors mot Kings | NBA
Speltips

Golden State Warriors mot Sacramento Kings

Basket
Spelmarknad:
Warriors - Kings
Tips:
Warriors -12.5
Odds:
1.95
Spelstopp:
23 December 04.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips blir att Golden State Warriors slår Sacramento Kings med fler än 12 poäng i natt. Det betalar 1.98 gånger insatsen och om du ryggar spelet hos Unibet så får du en välkomstbonus värd 1200 kronor om du öppnar ett nytt konto. Rygga spelet och hämta din bonus här.

Golden State Warriors är i högform. De ser praktiskt taget oslagbara ut och de har bara förlorat en av tio matcher på hemmaplan. En stor del av framgången kan naturligtvis tillskrivas Steph Curry och Klay Thompson.  Thompson har sitt livs bästa säsong och är ett utmärkt komplement till Curry.

Det är lite skakigt i Sacramento just nu. Deras nya ägare bestämde sig för att sparka en tränare som verkade göra ett bra jobb. Framförallt så skickade de iväg en tränare som var på god fot med DeMarcus Cousins, vilket inte är helt lätt. Sacramento Kings har inte spelat något vidare försvarsspel den här säsongen och om det är något som Golden State är bra på, så är det att mala ner den hr typen av lag.

Det kommer att regna skott från Golden States håll och med tanke på kvalitén som deras skyttar håller blir jag förvånad om de inte kör över Sacramento totalt. Jag säger 117 – 102 till Golden State Warriors.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.