Speltips | Golden State Warriors mot Cleveland Cavaliers | NBA
Speltips

Golden State Warriors mot Cleveland Cavaliers

Basket
Spelmarknad:
NBA Finaler
Tips:
Cavs
Odds:
3.00
Spelstopp:
4 June 03.00
Spela här!

I natt blev det klart att det är Golden State Warriors och Cleveland Cavaliers som ställs mot varandra i finalen av NBA-slutspelet. Golden State Warriors har dominerat NBA hela säsongen. Steph Curry är världens bästa basketspelare i dagsläget och de har det mest kompletta laget. Men på andra sidan står Cleveland Cavaliers med Lebron James och Kyrie Irving. Vi får tre gånger pengarna på att Cleveland tar hem The Larry O’Brien Trophy och med tanke på att Klay Thompson fick otäck smäll mot huvudet i sista konferensfinalen och att det är Warriors första final så känns det som ett hetare spel än de 1.40 vi får på Golden State Warriors.

Oddset kommer från från betsafe.com och om du vill ta rygg är det bara att du öppnar ett konto.

Golden State Warriors har varit det hetaste laget hela säsongen. De vann 67 matcher, vilket inget lag utan Michael Jordan har gjort tidigare. I slutspelet har de tolv vinster och tre förluster och oavsett hur det går i finalen har de stått för en av de mest imponerande säsongerna någonsin. Golden State Warriors coachas av den före detta storskytten Steve Kerr och han har verkligen fått ihop ett modernt basketlag. De är extremt starka i defensiven och på den offensiva planhalvan lyckas de alltid få iväg högkvalitativa skott. Och om det blir dåliga innehav så har de Steph Curry som är den bästa skytten någonsin i ligan.

Det är inget snack om att Golden State kommer att bli svårslagna men de möter Lebron James. Lebron är i sin femte raka final och han är den mest dominanta basketspelaren sedan Michael Jordan. Lebron har byggt ett bra lag runt sig själv och det verkar som att de blir bättre för varje match. Tillskotten av Iman Shumpert och J.R Smith har varit väldigt bra och även om de saknar Kevin Love så kan de hoppa upp på ryggen av Lebron och pressa Golden State Warriors.

Det finns såklart en chans att Steph Curry gör kaos med Kyrie Irving och dominerar fyra matcher så att GSW vinner med 4 – 0 i matcher men oddset på Cleveland är för bra. Sen tycker jag dessutom att det vore mycket roligare om J.R Smith fick vinna än om Steph Curry får göra det. Curry är en liten bibelgosse som är ungefär lika underhållande som torkande målarfärg. J.R Smith hänger med Rihanna, knockar folk till höger och vänster, har en grym bil och han kan dunka.

Screen Shot 2015-05-28 at 11.04.17¨ jrclub

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.