Speltips | Golden State Warriors mot Cleveland Cavaliers | NBA
Speltips

Golden State Warriors mot Cleveland Cavaliers

Basket
Spelmarknad:
Warriors - Cavaliers
Tips:
2
Odds:
3.00
Spelstopp:
5 June 03.00
Spela här!

Det är dags för finalerna av NBA-slutspelet. På ena sidan står Golden State Warriors med Steph Curry i spetsen och på andra sidan står Cleveland Cavaliers med Lebron James som gör sin femte raka final. Många pratar om att det här är upplagt för Golden State Warriors men jag är inte helt övertygad. Lebron James har satt ihop ett lag som han verkar trivas bra med och han har burit dem hela vägen till finalen. Golden State ska naturligtvis vara favoriter men när vi får 3.00 gånger på Cleveland så vill jag testa ett litet spel.

Oddset kommer från mobilbet.com och om du öppnar ett konto idag så får du hundra spänn gratis. Du har dessutom fortfarande chansen att vinna en Mini Cooper S.

Golden State Warriors har gjort en fantastisk säsong. De har ett ungt lag med en rookiecoach och de har krossat allt som har kommit i deras väg. Detta till trots så får vi inte glömma att de har den största utmaningen kvar. För att få lyfta The Larry O’Brien Trophy måste de vinna fyra matcher mot Cleveland Cavaliers. GSW har potentialen att vinna men Cleveland har enorm rutin i form av Lebron James. James är den bästa spelaren som har klivit ut på banan sedan Michael Jordan och han har fem raka finaler i bagaget.  Golden State är det bättre laget men känslan är att Cleveland har åtminstone 35 % chans till att sno åt sig första matchen så jag måste testa 3.00 gånger pengarna.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.