Speltips | Gijón mot Granada 19 oktober 20:30 La Liga
Speltips

Gijón mot Granada

Fotboll
Spelmarknad:
Gijón - Granada
Tips:
1
Odds:
2.05
Spelstopp:
19 October 20.30
Spela här!

Sporting de Gijón ska spela hemma mot mot Granada. Nykomlingarna Gijón har en god chans att ta alla tre poäng mot Granada som börjat sämst av alla lag i La Liga i år. 

Det känns roligare med spansk fotboll nuförtiden. Är det Guidetti-effekten? Kanske lite. Det blir faktiskt lite roligare när vi har svenskar i de stora ligorna även när de får nöta mycket bänk. Men det bästa med La Liga just nu är att Barcelona och Real Madrid inte står med full pott 10 poäng före alla andra. Celta Vigo, Atlético och Villareal är alla med och har häng på toppen tillsammans med de två giganterna. Nu är det inte toppfotboll som vankas. Det är svårt att påstå att det är en supermatch mellan Gijón och Granada. Men det är måndag och då får man vara glad för den toppliga-fotboll som man får.

1000 kr i bonus hos William Hill med bonuskod SVWH

Granada vann i andra omgången borta mot Getafe. Det är den enda vinsten de mäktat med under årets ligaspel. De fem senaste så har de fyra torsk och en oavgjord. Gijón har inte lika rackigt facit. Två vunna, två kryss och tre torsk gör att man parkerat på plats 13 i tabellen.

Mannen det snackas om i Sporting Gijón är Alen Halilovic. Han är 19 bast från Kroatien och är en av de stora talangerna i Europa. Halilovic värvades av FC Barcelona förra året och är på lån hos Gijón. Är han bäst i Gijón? Ja, det är han nog. Det är mycket begärt att en 19-åring ska bära ett lag men det är så det är. Håll ett öga på honom i kväll ifall du inte redan fått upp dem för den unge kroaten. Han ska vara den nya Luka Modric fast med ett bättre attacksinne sägs det.

Huvudanledningen till att jag gärna spelar ettan är för att jag har svårt att se någon vidare kvalitet i bortalaget. Jag har inte mycket till övers för Granada och tror att de åker ur La Liga i år. De var på håret att åka ut förra året då man slutade på plats 17 med sina 35 poäng, samma poäng som 18-placerade Eibar (som dock undvek nedflyttning eftersom Elche tvångsnedflyttades p.g.a ekonomiska problem). Förra året gjorde man 0.76 mål per match vilket var näst sämst av alla. Bara superjumbon Córdoba var sämre. Jag spelar hemmavinst till 2.05 gånger pengarna hos William Hill.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.