Dagens speltips | Gefle mot Kalmar | Allsvenskan
Speltips

Gefle mot Kalmar FF

Fotboll
Spelmarknad:
Gefle - Kalmar
Tips:
X
Odds:
3.20
Spelstopp:
8 April 19.00
Spela här!

Dagens speltips hittar vi Allsvenskan. Det är Gefle mot Kalmar FF på Strömvallen och det är precis så trist som det låter. Det här är en av de fotbollsmatcherna  där lokaltidningarna redan har börjat skriva matchreferatet för morgondagens tidning. De har redan plitat ner 0 – 0 och delat ut fem stjärnor till lagets defensiva mittfältare.

Vi får 3.20 på att det blir oavgjort och 7 gånger på att det blir 0 – 0. För att resultatspelet ska vara spelvärt behöver chansen till 0 – 0 överstiga 14 %. Jag skulle sätta den riktiga chansen till 83 % typ… Ta rygg på spelet hos mobilbet.com.

Kalmar FF höll nollan mot Helsingborg i premiären och Gefle lyckades snubbla in ett par mål mot Falkenberg. Det här kommer bli tillknäppt och båda lagen är mer än nöjda med att dela på poängen. Förra säsongen så gjorde Gefle 17 mål på hemmaplan samtidigt som de bara släppte in 14 så det är ingen tvekan om att det är ett lag som gillar att säkra upp när de spelar hemma.

Det som talar emot är väl att det ska vara fint väder i Gävle, men det är inte tillräckligt för att något av lagen ska göra mål i kväll.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.