Dagens speltips | Fyra favoriter till toppodds | Premier League
Speltips

Fyra favoriter till toppodds

Fotboll
Spelmarknad:
De fyra stora
Tips:
1X2
Odds:
23.00
Spelstopp:
17 October 16.00
Spela här!
€30 i gratisspel!

Premier League är tillbaka efter ett segt landslagsuppehåll och vi har ett kanonspel att bjuda på här!

De tre topplagen och förhandsfavoriterna Chelsea spelar under lördagen och det är ganska behändigt motstånd de ställs mot. Tillsammans med Paddy Power har vi fixat till en kampanj där du kan lämna in en fyrling med Chelsea, Arsenal, Manchester United och Manchester City och få tillbaka 23 gånger pengarna när den sitter. Det ordinarie oddset är strax under sju gånger så det är en rejäl ökning Farbror Paddy bjuder på.

Öppna ett konto hos Paddy Power och lämna in ditt spel här!

1200x627_AFF_Chelsea_ManU_City_Arsenal_all_to_win

Everton mot Manchester United

Det här är den på förhand lurigaste matchen. Manchester United har haft en del problem på bortaplan och det är inte alls säkert att Louis Van Gaal tar alla tre poäng här. Vi vet vad vi får av Everton och de kommer att göra en bra match. I slutändan tror jag dock att Manchester United har tillräckligt med klass för att vi ska kunna dra en chansning med fyrlingen till det odds vi får här. TIllskottet av Anthony Martial har gett United en ny dimension i anfallsspelet och jag tror de vinner med 2 – 1.

Chelsea mot Aston Villa

Chelsea har tagit åtta poäng på lika många matcher och det är något som bekymrar londonlaget. Hemma mot Aston Villa bör de dock ha väldigt goda chanser till tre poäng. Villa har tagit fyra poäng på sina åtta inledande matcher och laget är nog inte bättre än så.

Manchester City mot Bournemouth

Manchester City var utspelade mot Newcastle senast i ligan. När spelarna gick in i omklädningsrummet för halvtidsvila stod det 1 – 1 med ett klart övertag för skatorna från norr. 17 minuter senare stod det 6 – 1 till CIty och allt var som vanligt. Manchester City har börjat riktigt bra och Bournemouths chans till poäng måste vara under 5 % här.

Watford mot Arsenal

Watford har börjat ligaspelet på ett bra sätt men mot Arsenal räcker det inte till. Gunners kan hålla ett alldeles för högt tempo om de vill och jag ser inte att det skulle slarva bort tre poäng hemma mot ett mediokert lag.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.