Speltips - Fulham mot Wolverhampton - 20e augusti 2014
Speltips

Fulham mot Wolverhampton

Sport
Spelmarknad:
Fulham mot Wolves
Tips:
Fulham
Odds:
2.50
Spelstopp:
20 August 21.00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Gårdagen var rent ut sagt bedrövlig. Det var tydligen inte nog med att Viaplay strulade utan spelen skulle självklart gå åt h**vete de också. Men, vi tar nya tag. Jag tycker dagens kvalmatcher till Champions League ser väldigt svårlösta ut och vänder mig till engelska andraligan för att hitta lite spelvärde istället. Fulham, som flyttades ner från Premier League, tar sig an Wolverhampton som gick upp från tredjedivisionen på Craven Cottage i kväll. Fulham har förlorat sina två inledande ligamatcher och spelet har sett skakigt ut. Jag tror dock att det här är ett ypperligt läge för Fulham. Det senaste ryktet från London är att Ross McCormack är tillbaka i startelvan. McCormack hängde dit 28 kassar förra säsongen och är ett giftigt anfallsvapen.

Trots den stökiga starten med två förluster så tycker jag att det finns ett klart spelvärde i Fulham till 2.50. De har talang nog för att göra en seriös satsning mot Premier League och även om Wolves var bra i League 1 förra året så blir FUlham ett nummer för stora här.

Av någon väldigt märklig anledning så verkar det som att Alexander Ka?anikli? har hamnat i den berömda frysboxen. Det är naturligtvis väldigt negativt för svenska landslaget och antagligen även för Fulham. Det känns som att han är en spelare som hade kunnat göra mycket skada i den engelska andraligan.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.