Speltips | Frölunda mot Växjö | Semifinal 3
Speltips

Frölunda mot Växjö Semifinal 3

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - Växjö
Tips:
1
Odds:
2.15
Spelstopp:
2 April 18.30
Spela här!

Semifinal nummer tre står för dörren och om förra matchen är någon indikation på kvällens matchbild så får vi nog se en jämn match. Personligen skulle jag vilja ge Frölunda störst vinstchans här. Jag tycker att de är det bättre laget och hemmafördel bör kunna vara avgörande idag.

Vi får 2.15 på att Frölunda vinner idag och visst borde de vinna det här mer än hälften av gångerna? Oddset kommer från Mobilbet där du kan få 100 spänn gratis om du öppnar ett nytt konto.

Det är bara tre slutspelsmatcher som har varat längre än förra mötet mellan Frölunda och Växjö. Lagen behövde drygt 105 minuter för att komma fram till ett avgörande. Växjö var det bättre laget i matchen men Frölunda spelade disciplinerat och Lasse Johansson i Frölundas mål var fantastisk med sina 50 räddningar. Trots att Växjö vann senast så vill jag ge fördelen till Frölunda. Växjö matchade sina backar extremt hårt och göteborgarna borde ha återhämtat sig bättre än Växjö.

Det kommer att bli en jämn match igen, men jag tror Frölunda drar det längsta strået tillräckligt ofta för att vi ska kunna spela dem till 2.15.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.