Dagens speltips | Frölunda mot Skellefteå | SHL
Speltips

Frölunda mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - SAIK
Tips:
Ö 4.5
Odds:
1.74
Spelstopp:
3 October 16.00
Spela här!

Lördagen bjuder på en tidig förhandsvisning av vad som bör bli sm-finalen. Frölunda tar emot Skellefteå på hemmaplan och oddsen ligger väldigt jämnt.

Personligen tror jag att det här blir en match där lagen går för att visa upp sina offensiver och byter en hel del chanser med varandra. Över 4.5 mål i matchen känns troligt och Mobilbet ger oss 1.74 på det utfallet och det bör vara spelvärt.

Få hundra kronor gratis och spela på SHL hos Mobilbet här!

Screen Shot 2015-10-02 at 09.57.19

Frölunda har börjat starkt med tretton poäng och 20 gjorda mål på fem matcher. Göteborgarna ser riktigt bra ut och det mest intressanta med deras start är att deras PDO ligger kring 97. PDO är ett mått som mäter huruvida ett lag över- eller underpresterar. Det är en bra indikation på hur lag kommer att göra ifrån sig framöver. PDO tenderar att dra sig mot 100 över en längre tid vilket betyder att Frölunda inte har nått upp till sin potential än. Vi har ett litet dataurval att titta på men det verkar som att Frölunda är på riktigt den här säsongen.

Skellefteå har börjat säsongen på ett okej sätt och i mina ögon är det tydligt att de är det lag med bäst potential den här säsongen. Skellefteå har ett bra lag och Markus Svensson har det som krävs för att vara ligans bästa målvakt. Både Skellefteå och Frölunda har sin styrka i offensiven och jag tror att vi får se en väldigt underhållande match. Jag vet inte riktigt vilka som vinner men överspelet känns väldigt bra.

Ryan Lasch i Frölunda har fått en bra start på säsongen och gjort sju poäng på de fem inledande matcherna.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.