Dagens speltips | Frölunda mot Skellefteå | SHL Kvartsfinaler
Speltips

Frölunda mot Skellefteå

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Frölunda - Skellefteå
Tips:
2
Odds:
3.30
Spelstopp:
17 March 19:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Kvartsfinalerna i slutspelet av SHL drar igång idag. Frölunda och Skellefteå är först ut och det känns som att vi kan testa en bortavinst i första matchen. Nordicbet betalar 3.30 gånger pengarna på att matchen går till Skelleftep och det bör inte vara en omöjlighet.

Nordicbet är huvudsponsor till SHL. Med ett stort oddsutbud och härliga odds är de ett av de bästa spelbolagen när det kommer till hockeybetting.

Frölunda bör fortfarande vara favoriter till SM-guldet men vi får inte glömma att de bara tog 14 poäng på de tio sista omgångarna. Hade de haft det poängsnittet under hela säsongen hade de behövt kvala in till kvartsfinalerna. Skellefteå har en marginellt bättre form och tog 1.6 poäng under de 10 sista omgångarna.

Frölunda är antagligen lite starkare än Skellefteå men jag tycker oddsen ligger snett här. Vi värderar matchen till drygt 40 – 25 – 35. Det betyder att vi borde kunna spela både krysset och tvåan profitabelt samtidigt som tvåan ger oss det bästa värdet. Frölunda är fortfarande favoriter men att SAIK skulle lägga sig ner och dö köper jag inte.

Skellefteå vinner en tät match med 3 – 2.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.