Dagens speltips | Frölunda mot Modo | SHL 2014/15
Speltips

Frölunda mot Modo

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - Modo
Tips:
X2
Odds:
2.34
Spelstopp:
28 January 19.00
Spela här!

Frölunda tar emot gästande Modo hemma i Göteborg och de flesta räknar med en enkel hemmaseger. Jag tror dock att det finns en ganska bra skrällchans här. Modo är visserligen urusla, men även bottenlagen sprattlar till då och då i SHL. Redbet.com betalar 2.34 på att det antingen blir oavgjort eller modovinst och jag tycker mig se lite spelvärde där.

Hos Redbet får du dessutom en schysst bonus på dina tre första insättningar om du öppnar ett nytt konto.

Om jag inte räknar helt fel så har Frölunda och Modo mötts tre gånger den här säsonger. Frölunda har vunnit alla tre, men det har inte varit några överkörningar. Modo fick dessutom med sig en poäng när lagens möttes upp i Örnsköldsvik senast. Jag såg Modo när de spelade 0 – 0 mot HV71 i lördags och jag tycker inte att det såg jättedåligt ut. De hade visserligen en storspelande målvakt som räddade dem i den matchen, men de skapade en hel del målchanser framåt.

HV71 och Frölunda är inte helt olika och jag tror nog att det här är en match som kan passa Modo. Frölunda kommer att blåsa på för fullt och om Modo bara kan hålla tätt i första perioden tror jag att det finns en risk för viss frustration hos de talangfulla frölundaanfallarna. Om Adam Reideborn fortsätter att spela som han gjort bör Modo har en bra chans.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.