Dagens speltips | Frölunda mot Modo | SHL
Speltips

Frölunda mot Modo

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Frölunda - Modo
Tips:
Över 5.5
Odds:
1.96
Spelstopp:
6 January 16:00
Spela här!

Frölunda tar sig an Modo på hemmaplan och jag kan inte se varför göteborgarna skulle ha några problem här. Över 5.5 mål betalar 1.96 på Mobilbet och jag tror vi har väldigt goda möjligheter till en målfest.

Spela på SHL med 100 kr gratis hos Mobilbet här!

Frölunda toppar ligan och de har sett starka ut den senaste tiden även om de bara fick med sig två poäng senast. De spelar en modern hockey och överöser motståndarna med skott. Modo är raka motsatsen till Frölunda. Ett mediokert lag utan större spelidé och med bedrövlig coaching. Jag skulle vilja ge Frölunda åtminstone 80 % vinstchans, vilket är väldigt mycket i SHL. Tyvärr håller oddssättarna med mig och även om det finns lite värde i de 1.33 vi får på Frölunda är det inte speciellt kul att sitta med en bong som knappt ger insatsen tillbaka.

Jag petar in en slant på Frölunda, för att jag tror att det är rätt bra värde i 1.33 men jag lägger en större insats på över 5.5 mål.

Frölunda skjuter mer än 30 skott på mål per match i snitt och mot Modo borde det bli ännu fler. Med tanke på det och att Modo har haft stora problem med målvaktsspelet tror jag att det är väldigt goda möjligheter till en målfestival här. Jag tror Frölunda vinner klart med 6 -1.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.