Speltips | Frölunda mot Linköping | SHL
Speltips

Frölunda mot Linköping

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - Linköping
Tips:
Över 5
Odds:
1.93
Spelstopp:
20 October 19.00
Spela här!

Frölunda och Linköping ställs mot varandra under kvällen och jag tror vi bjuds på en kanonmatch med högt tempo och många mål. Mobilbet betalar 1.93 på att det blir fler än 5 mål i matchen och det spelet bör hitta hem.

Spela på Frölunda mot Linköping hos Mobilbet här! Nya spelare får 100 kronor gratis!

Frölunda har börjat säsongen oerhört bra. 25 poäng och 20 “plusmål” är riktigt bra på tio matcher och göteborgslaget har seglat upp som stora favoriter till ligatiteln. Det otäcka med Frölunda är dessutom att de spelar på en nivå som är fullt hållbar över en längre tidsperiod. Deras PDO ligger på 101,3 och det vore inte orimligt att de kan hålla den här nivån över hela ligaspelet.

Även Linköping har börjat bra men det finns risk att östgötarna har överpresterat i inledningen av säsongen. Deras PDO ligger på 103,43 och jag är tveksam till om det är hållbart. Örebro som hade bäst PDO förra säsongen slutade på 102,1 så det är rimligt att tro att LHC kommer att prestera lite sämre under någon del av säsongen.

Frölunda är ett bättre lag än LHC och jag ser en klar fördel för hemmalaget här. Linköpings försvar kommer inte att hänga med när Frölunda sätter fart och jag tror hemmalaget vinner med 5 – 3.

Henrik Tömmernes har börjat säsongen bra och gjort elva poäng på de tio första matcherna.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.