Speltips | Frölunda mot HV71 | SHL 2014/15
Speltips

Frölunda mot HV71

Hockey
Spelmarknad:
Frölunda - HV71
Tips:
1
Odds:
1.95
Spelstopp:
20 November 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Det är ettan mot trean i kväll när HV71 gästar Frölunda i Scandinavium. Frölunda har varit jättebra den här säsongen. De har tagit 43 poäng på 21 matcher och bara släppt in 40 mål. Nu ställs de mot ett HV71 som har varit under isen den senaste tiden. Sättet som HV71 har uppträtt på den senaste tiden och 1.95 på hemmalaget här är riktigt bra. Det är Betsson som har oddset och om du vill rygga spelet så tar du och öppnar ett konto hos betsson.com.

Göteborgarna kommer senast från en seger mot Linköping på bortaplan. Det var en ganska jämn tillställning som länge stod och vägde, men Frölunda visade på styrka som kunde få med sig segern. Sett över hela säsongen så har Frölunda spelat den klart bästa hockeyn. De spelar en fartglad hockey med ett stort puckinnehav och de kommer att bli väldigt farliga framåt våren.

HV71 mötte Färjestad senast. De mötte en målvakt som storspelade och de kunde inte få hål på dem. Matchen såg ut att gå till övertid tills att det var sju sekunder kvar. Då slappnade HV71 av och slarvade i ett byte och Färjestad kunde slå in matchens första och enda mål. Med tanke på den utdelning som HV71 hade i början av säsongen är den här dippen inte speciellt oväntad och Andreas Johansson får nog ordning på skeppet ganska snart. Men Frölunda borta är inte rätt match för att vända en negativ trend.

Lagen har mötts en gång tidigare den här säsongen. Då vann HV71 med 5 – 0 och körde över Frölunda fullständigt. Det känns dock som att det är lite andra förutsättningar nu. Frölunda har verkligen satt sitt spel, HV71 är inne i en negativ trend och Frölunda måste vara riktigt revanschsugna.

Frölunda vinner det här väldigt ofta och med tanke på att vissa bolag ligger så lågt som 1.80 gånger insatsen här så känns 1.95 riktigt bra.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.