Dagens speltips | Frölunda mot Djurgården | SHL Kvartsfinal
Speltips

Frölunda mot Djurgården

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Frölunda - Djurgården
Tips:
1
Odds:
1.60
Spelstopp:
24 March 19:00
Spela här!

Frölunda har chansen att avsluta kvartsfinalen mot Djurgården i kväll och jag tycker nog att det har väldigt goda chanser till det. Betsafe betalar 1.60 på Frölunda och det borde vara tillräckligt.

Frölunda har 3 – 1 i matcher här och de har vunnit två raka på ett relativt bekvämt sätt. De är mycket bättre än Djurgården och Roger Rönnberg bör ha bra koll på hur de ska spela för att kunna manövrera ut Stockholmarna.

Få 1000 kr i bonus att spela på Frölunda mot Djurgården för hos Betsafe!

Djurgården bör ha gett upp sin säsong nu. De ska inte kunna ta sig vidare från det här underläget. Frölunda borta är en tuff match under normala omständigheter men nu har göteborgarna fått blodsmak och jag tror att Djurgården är alldeles för enkelspåriga för att kunna chocka Frölunda här. Det ska dock sägas att Djurgården har en förmåga att få med sig domslut i avgörande situationer. Både Markus Sörensen och Patrik Thoresen borde naturligtvis vara avstängda efter sina påhopp tidigare i slutspelet, men de spelar och SHL är som vanligt glada för alla framgångar stockholmslagen får.

Heja Frölunda!

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.