Dagens Speltips | Frölunda mot Davos CHL
Speltips

Frölunda mot Davos

Ishockey, CHL
Spelmarknad:
Frölunda - HC Davos
Tips:
2
Odds:
4.60
Spelstopp:
19 January 20:05
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Semifinal i Champions Hockey League och Frölunda tar sig an Davos hemma i Göteborg. Frölunda bör vinna men, jag tycker att oddset på Davos är lite i överkant. Nordicbet betalar 4.60 och det borde finnas lite värde i det.

Spela på CHL med 1000 kr i bonus hos Nordicbet här!

Frölunda vann första semifinalen enkelt i Schweiz. Slutresultatet skrevs till 5 – 0 och Göteborgarna säkrade sin finalplats redan då. Med det här i åtanke kan det tyckas konstigt att jag plockar Davos här, men jag tror att de är ute efter någon form av upprättelse samtidigt som Frölunda tar den här matchen för var det är.

Frölunda ska bara spela av 60 minuter utan att dra på sig några skador och det kan öppna för Davos.

Davos förlorade visserligen stort i den första semifinalen, men det är inget sopgäng vi har att göra med. De är regerande mästare i Schweiz och spelare som Dick Axelsson, Andres Ambühl och Perttu Lindgren håller väldigt hög europaklass. Frölunda är det bättre laget här men att jag skulle vilja Davos närmare 30 % vinstchans med de här förutsättningarna och då är 4.60 riktigt bra.

Matchen sänds på SVT24 eller SVT Play och det är nedsläpp 20:05. Du kan också streama matchen på Nordicbet som är huvudsponsor av Champions Hockey League. För att kunna se matchen via Nordicbet räcker det med att du har pengar på ditt konto eller att du har lagt ett spel det senaste dygnet.

Gör en insättning hos Nordicbet och streama hockey- och fotbollsmatcher här!

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.