Dagens speltips | Frölunda mot Brynäs | SHL
Speltips

Frölunda mot Brynäs

Ishockey, SHL
Spelmarknad:
Frölunda - Brynäs
Tips:
Ö 5 mål (DNB)
Odds:
1.78
Spelstopp:
21 January 19:00
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Frölunda tar sig an Brynäs på hemmaplan och även om jag tror att hemmalaget vinner är jag inte överförtjust i oddset. Jag testar istället över fem mål till 1.78 (push om det blir fem mål exakt) hos 24hbet.com!

Spela på SHL till marknadens bästa odds med en bonus värd 1500 kr här!

Brynäs tappade storstjärnan Anton Rödin för resten av säsongen och de kommer få det väldigt tufft nere i Göteborg. De möter ett av Sveriges två bästa lag och jag ser inte riktigt hur de ska kunna sno åt sig några poäng här.

Med det sagt tänker jag inte sitta här och spela Frölunda till de 1.60 som bolagen ligger på. SHL är trots allt en jämn liga och det är lurigt att lira hemmafavoriter till så pass dåliga priser.

Frölunda är visserligen oerhört bra, men det går inte att blunda för att de har fått väldigt bra utdelning den här säsongen. Deras skottprocent är vansinnigt hög och det är inte omöjligt att vi kommer se ett par matcher där pucken inte studsar rätt väg för dem.

Nu låter det som att jag säger emot mig själv men även om deras skottprocent skulle droppa till 8-9 % under andra halvan skjuter de tillräckligt för att peta in tre mål hemma mot Brynäs. Med tanke på det och Brynäs förmåga att skapa offensiv tror jag att det kommer bli en underhållande match med en hel del mål.

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.