Speltips Frankrike mot Nigeria - VM i Brasilien
Speltips

Frankrike mot Nigeria

Sport
Spelmarknad:
Frankrike - Nigeria
Tips:
1/1
Odds:
2.10
Spelstopp:
30 June 18.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Som jag resonerat om tidigare stod det mellan Spanien, Frankrike och Italien som skulle floppa i VM. Av dem trodde jag att fransmännen låg närmast ett fiasko inför mästerskapet med tanke på deras historia om attitydsproblem de senaste åren. Men de verkar harmoniska nu och fransmännen kan vara ett seriöst hot i detta VM efter ett övertygande gruppspel.

Nigeria spelade en mycket dålig första gruppspelsmatch mot Iran. De håller helt enkelt inte när man själva ska föra spelet. Anfallarna blev alldeles för avhuggna och jag tycker att man såg osäkra och slarviga ut där bak. I andra matchen mot Bosnien-Hercegovina var nog många med mig ganska undrande vad linjedomaren tänkte på när han dömde bort Dzekos ledningsmål för offside. Hela arenan såg att han var långt onside. Man förlorade sedan mot Argentina i sin sista gruppspelsmatch där man visserligen lyckades göra två baljor. Fyra poäng räckte för att ta sig vidare.

Giroud, Benzema, Cabaye, Varane, Evra, Debuchy med flera stora spelare i europeiska klubbar ryms i Frankrikes startelva. Det krävs, som alltid, en stark ledare för att sådana här stjärnor ska dra åt samma håll och spela som ett lag. Didier Deschamps verkar ha hittat rätt nu efter mycket jobb. Nigeria har redan blivit testade av ett världslag i form av Argentina där man inte lyckades stå emot. Det blir inte lättare den här gången. Snarare svårare då fransmännen spelat långt bättre än vad Argentina gjort så här långt i turneringen.

Deschamps spelidé kommer inte ändras. Det är framåt marsch från början och ett krampaktigt tag om taktpinnen. Jag tror inte Nigeria står pall väldigt länge. Jag spelar på att Frankrike leder i halvtid och i fulltid, (1/1). Det får du 2.10 gånger pengarna på hos Ladbrokes. Kan också tänka mig att Frankrike vinner och håller nollan. Det får du 2.20 gånger pengarna på, också hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.